Tegelvloeren

Het leggen van tegelvloeren is een van de specialiteiten van Tegelzetbedrijf Dijkstra uit IJlst in Friesland.
Omdat de vloer de basis is voor de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte, kunt u met de keuze van een unieke tegelvloer de gehele stijl van de inrichting van uw woonkamer,
keuken, badkamer, hal, kantoor, showroom e.d. bepalen. Het materiaal van de tegelvloer, de kleur en de legrichting van de vloertegels zijn hierbij allemaal belangrijke factoren.
U kunt kiezen voor een moderne designvloer, een klassieke natuursteenvloer, neutrale tegelvloeren etc.
De tegelzetters van Tegelzetbedrijf Dijkstra kunnen u adviseren bij de materiaalkeuze voor uw tegelvloer.

 

Vloertegels

Voor het uitzoeken van de juiste vloertegels is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren.
Zo is de slijtvastheid van de tegels erg belangrijk bij de keuze van de juiste vloertegels. En het formaat en legrichting van de van de vloertegels moeten weer passen bij de geplande inrichting van de ruimte waarin we de tegels moeten leggen.
Voor de vloertegels in sanitaire ruimten zoals de badkamer en het toilet en ook rond een zwembad zijn er vele soorten en merken antislip tegels om uitglijden te voorkomen.
Indien u kiest voor vloerverwarming onder de vloertegels, dan dient u daarbij ook rekening te houden bij de kleuze van de kwaliteit van de tegels.
En tot slot is de prijs van de tegels uiteraard ook van belang.
Bij al deze factoren kunnen de tegelzetters van Tegelzetbedrijf Dijkstra u adviseren bij de keuze van uw vloertegels.

 

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met ons maken. Wij komen dan bij u langs om de locatie te bekijken en desgewenst adviseren wij u bij de keuze van de juiste tegelvloer.