Tegelzetbedrijf Dijkstra uit Friesland heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd als kwalitatief hoogwaardig tegelzetbedrijf voor de provincie Friesland en omgeving.

Vanuit ons tegelzetbedrijf in IJlst verzorgen wij dagelijks tegelwerken voor zowel aannemers als particulieren in plaatsen in Friesland zoals Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Harlingen, Heerenveen, Joure, Drachten etc.en de omliggende provincies.
De goede naam van ons tegelzetbedrijf in Friesland danken wij mede aan ons aanpassingsvermogen aan de omgeving waarin wij de tegelwerken uitvoeren.

Voor particulieren in Friesland e.o. weten wij dat wij als tegelzetbedrijf in uw eigen vertrouwde woonomgeving werkzaam zijn. Wij passen ons dan ook zo veel als mogelijk aan en gaan met het nodige respect om met uw wensen.
Tegelzetbedrijf Dijkstra is daarmee hét geschikte tegelzetbedrijf in Friesland voor tegelwerken in- en rond uw woonhuis.

Voor de aanmers en andere partners begrijpen wij dat ons tegelzetbedrijf uit Friesland tiidens het uitvoeren van de werkzaamheden mede het visitekaartje is van uw eigen bedrijf.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vraag een offerte aan.